ontspannen familiefotografie gezinsfotografie buiten analoog hanke arkenbout
ontspannen familiefotografie gezinsfotografie buiten analoog hanke arkenbout
ontspannen familiefotografie gezinsfotografie buiten analoog hanke arkenbout

Gezinsfotografie

Wat maakt jou uniek? Het is niet je huis, je kleding, je werk of je bankrekening. Dat maakt jou niet JOU. Het zijn de mensen om je heen, moeders, vaders, broers, zussen, zonen en dochters. Dat is wat telt in het leven en waar het altijd weer op neerkomt, die mensen die van je houden en waar jij van houdt (net als niet-biologische familie en vrienden of course!). Tijdens mijn gezinsshoot streef ik ernaar om de band tussen jullie vast te leggen, die liefde. Jouw gezin.

Vergeet alles dat je denkt te weten over gezinsfotografie. Geen studio, geen matching kleding. Het enige dat jullie hoeven te doen is een kleine wandeling maken, okee en een knuffel hier en een kusje daar.

Voor je het weet zit je vol trots met een prachtig luxe mini album op de bank thuis te genieten van je foto’s. Want ja, ik weet dat je al 4 jaar van plan bent om écht eens een album te maken van al die gezellige familieplaatjes…maar ik weet ook dat dat er nooit van zal komen. Daarom zijn al mijn familieshoots inclusief een album, dat ik zelf ontwerp en waar je niets voor hoeft te doen. Hij valt vanzelf bij jullie op de deurmat. Easy does it!

De afgelopen 8 jaar heb ik meer dan 150 gezinnen mogen fotograferen. Groot, klein, jong en oud en voor hen allemaal heb ik voor een tastbare herinnering mogen zorgen door middel van mijn foto’s. Mijn stijl kan ik het beste omschrijven als tijdloos & natuurlijk (ik ben absoluut niet van de ‘gekke foto’s).

En als je nu denkt “help ik ben helemaal niet fotogeniek en mijn kinderen/kind zijn kleine monstertjes!”, geen paniek. Geen van de gezinnen die ik fotografeer heeft ervaring met modellenwerk en allemaal zeggen ze dat ze lastig goed op de foto staan. Ik heb ook nog nooit een kindje meegemaakt dat ik niet goed op de foto kreeg, dus dat komt écht goed. Trust me!

Info & prijs

 

Een gezinsshoot duurt maximaal 1 uurtje en is super gezellig. Mijn stijl is natuurlijk en relaxed en ik zal je nooit vragen om gekke dingen te doen :). Elke gezinsshoot is inclusief een luxe album met linnen omslag en platliggende spreads, want ik geloof sterk in de kracht van geprinte foto’s tegenover digitale foto’s die verstoffen op je harde schijf. Voor shoots met meer dan 5 personen is het 25 euro per persoon extra.

+ minstens 35 hoge resolutie foto’s
+ luxe album 15x20cm met linnen cover
+ levering sowieso binnen 5 weken
+ kleur én zwartwit
+ een digitale download link
+ online gallery

€ 439,-

“Elke gezinsshoot is inclusief een luxe minialbum want ik geloof sterk in de kracht van geprinte foto’s tegenover digitale foto’s die verstoffen op je harde schijf.”

Een aantal blogposts van gezinsshoots:

Joost & Jos

Timo & Eefje

Otto & Nathalia

Tom & Marielle

Dave & Kim

Zoe & Madri

Edwin & Jacomien

Jan & Melissa