Gezinsfotografie

Wat maakt jou uniek? Het is niet je huis, je kleding, je werk of je bankrekening. Dat maakt jou niet JOU. Het zijn de mensen om je heen, moeders, vaders, broers, zussen, zonen en dochters. Dat is wat telt in het leven en waar het altijd weer op neerkomt, die mensen die van je houden en waar jij van houdt (net als niet-biologische familie en vrienden of course!). Ik streef ernaar om de band tussen jullie vast te leggen, die liefde. It’s as simple as that. Jouw gezin.

Vergeet alles dat je denkt te weten over gezinsfotografie. Geen studio, geen matching kleding. Het enige dat jullie hoeven te doen is een kleine wandeling maken (okee en een knuffel hier en een kusje daar) en voor je het weet zit je met een prachtig luxe mini album op de bank thuis te genieten van je foto’s. Want ja, ik weet dat je al 4 jaar van plan bent om écht eens een album te maken van al die gezellige familieplaatjes…maar ik weet ook dat dat er nooit van zal komen. Daarom zijn al mijn familieshoots inclusief een album, dat ik zelf ontwerp en waar je niets voor hoeft te doen. Hij valt vanzelf bij jullie op de deurmat. Easy does it!

De afgelopen 5 jaar heb ik meer dan 100 gezinnen mogen fotograferen. Groot, klein, jong en oud en voor hen allemaal heb ik voor een tastbare herinnering mogen zorgen door middel van mijn foto’s. Mijn stijl kan ik het beste omschrijven als tijdloos & natuurlijk. De slideshow hierboven geeft een goed beeld van mijn stijl en wat je mag verwachten.

Wacht niet langer, dit is het moment. Vraag mijn informatie pakketje aan via dearhanke@gmail.com of boek direct een shoot. Ik heb er nu al super veel zin in!