Over Hanke

Hoi, ik ben Hanke (1986), ik woon in een schattig héél oud huisje in Brielle met mijn man, zoontje Filip (sept ’19), dochter Rovi (sept ’21) en onze twee ragdoll katers Beer en Ollie. Mijn missie is om tijdloze foto’s te maken voor wie dat maar wil, foto’s die over 30 jaar nog net zo fijn, persoonlijk en warm aanvoelen als nu.

Vriendschap, liefde en zorg voor deze planeet zie je in al mijn werk doorschijnen. Ik leg alles vast op mijn eigen manier, of het nu een zakelijke portretshoot is, een lifestyle shoot van een moestuin of een reportage van een jong gezin. De afwisseling in mijn werk vind ik super leuk en ik voel me echt bevoorrecht dat ik dit mag doen voor zoveel fantastische en lieve mensen.

Het is een lang gekoesterde wens geweest om mama te zijn en ben heel dankbaar dat dit na een pittig traject mocht lukken. Ik vind het heerlijk om deze twee kleintjes groot te brengen (ondanks dat het echt niet altijd makkelijk is) en voel me heel erg op mijn plek in dit hoofdstuk in mijn leven. Het vastleggen van gezinnen is dan ook waar mijn focus ligt want alle cliché’s zijn natuurlijk waar: het gaat zó snel! Ik vind het elke keer weer zo leuk om tussen die chaos, driftbuien, billendoekjes en snottebellen te laten zien hoe prachtig fantastisch geweldig het is om een gezin te zijn.

 

Ik vind het elke keer weer zo leuk om tussen die chaos, driftbuien, billendoekjes en snottebellen te laten zien hoe prachtig fantastisch geweldig het is om een gezin te zijn.

 

Ik werk met mijn analoge camera (jep, zo eentje waar een rolletje in gaat) omdat dit perfect aansluit bij mijn rustige en ontspannen benadering en de kleuren van analoog in mijn ogen ongeëvenaard zijn.

Wanneer ik niet aan het fotograferen ben vind je me meestal thuis bij mijn gezin, met vrienden op pad of met een snoeischaar in de weer in mijn tuintje (waar ik met veel liefde elk jaar zoveel mogelijk bloemen in probeer te proppen).

Genoeg nu over mij, laten we het over jou hebben! Wie ben jij? Wat kan ik voor je betekenen? Ik hoor heel graag je verhaal en kijk ernaar uit om samen met je aan de slag te gaan!

Liefs, Hanke

Mijn werk is oa gepubliceerd in:
Studio May&June magazine, Flow Magazine, Flow Vakantieboek, Libelle, Wendy Magazine, Flow Agenda, Flow Scheurkalender, Yoga Magazine, Time to Momo, Frankie Magazine, 101woonideeën, Magnolia Rouge, VT Wonen, VT Wonen Bloggers Special, Wezens, Designlovefest, 100 Layer Cake, The Pretty Blog, Oh Marie! Magazine, Vintage Lifestyle, Simply Slow.

 

Boeken:
De Groene Tuin door Floor Korte (cover, auteursfoto en binnenwerk)
Sorry dat ik je wakker bel door Marlies Koers  (cover & auteursfoto achterkant)
Kerst uitgeverij SNOR (alle fotografie)
Zondag uitgeverij SNOR (alle fotografie)
Limonade uitgeverij SNOR (alle fotografie)
Enea door Lot Bouwes (cover & binnenwerk)
Wezens door Lot Bouwes (alle fotografie)
Alle Dieptes door Lot Bouwes (alle fotografie)

 

Ik heb samengewerkt met:
Studio May&June, SNOR Uitgeverij, Lot Bouwes, Mevrouw Knot, Sugo, Beeldsteil, Etsy, The Dutch Weed Burger, Hear Hear, Inspire Styling, Dille & Kamille, April & May, Hotel Dwars, Avenue Lifestyle, Hutspot, Marloes de Vries, Teken-ing, Sugarcoated Pictures, Ear to the Ground, De Vreemde Vogel, Laura & James.

Hanke Arkenbout