Al jaren kom ik bij Villa Augustus in Dordrecht om foto's te maken. Van bruiloften maar ook zeker voor portretshoots en familieshoots. Het is echt zo'n heerlijk plekje met moestuin, kassen, gras, water. Je hebt er altijd mooie hoekjes en het stelt nooit teleur (en ik heb geen aandelen hoor :D). Deze winter mocht ik er komen met Mitch, Ilse, Otis en Maeve en we werden getrakteerd op een fijn ochtendzonnetje.

Ik kreeg zo'n lief mailtje van Dewy of ik haar en haar mooie gezin wilde fotograferen in Breda. Ik reis echt het hele land door en zo geschiedde: op een heerlijke zonnige ochtend drukte ik op de bel. Tijd voor foto's :). We deden de shoot lekker ontspannen thuis en daarna nog even aan het eind van de straat in het zonnetje tussen alle gekleurde blaadjes. De meisjes deden het super (papa en mama overigens ook)! Tot de volgende keer lieve Dewy en Erik!

Dit fijne gezin kwam naar Brielle toe om door mij op de foto gezet te worden. We zochten een rustig stukje uit bij een klein strandje en duinen waar de kindjes konden ravotten (oh en dat deden ze :D). Met dikke gebreide truien en vesten aan en een herfst-zonnetje echt heerlijk! Na een klein uurtje waren we klaar en kon deze familie verder rijden naar Zeeland voor een weekendje weg.

Ik mag mezelf inmiddels de huisfotograaf van Floor noemen, en dat vind ik zó leuk! Ik fotografeer al jaren haar en haar moestuin, meerdere keren per jaar. Floor gebruikt de foto's voor haar boeken, website, social media, gastblogs, etc. We hebben nu dus echt een hele berg foto's, veel teveel om hier in 1 blogpost te delen maar om je een idee te geven van de sfeer hier toch een kleine greep uit de shoots.

Sfeerbeeld bedenken, maken en aanleveren voor Flow is toch wel één van de leukste dingen om te doen als je het mij vraagt. Ik krijg altijd zoveel vrijheid om iets moois neer te zetten en veel vertrouwen in mijn analoge fotografie. Hier weer een (deel van een) prettige samenwerking. Deze heeft gedrukt en wel in de Nederlandse en Duitse Flow gestaan, yay! Publicatie: Flow Themanummer 'hoe gaat het met je?'

Zo fijn dat ik weer dit mooie gezin mocht vastleggen, nu met baby Jimi erbij. Dit plekje is een favoriet wandelstukje van Justin en Jolein, op een klein stukje rijden van hun appartement. Zo hebben de foto's over heel veel jaren nog die extra laag van betekenis. We eindigden de shoot met een kleedje in de berm, gewoon omdat het kan (en het licht daar zo mooi was).