familiefotografie buiten met kindjes in dordrecht

Mitch & Ilse

Al jaren kom ik bij Villa Augustus in Dordrecht om foto’s te maken. Van bruiloften maar ook zeker voor portretshoots en familieshoots. Het is echt zo’n heerlijk plekje met moestuin, kassen, gras, water. Je hebt er altijd mooie hoekjes en het stelt nooit teleur (en ik heb geen aandelen hoor :D). Deze winter mocht ik er komen met Mitch, Ilse, Otis en Maeve en we werden getrakteerd op een fijn ochtendzonnetje. Dank lieve mensen!

 

ontspannen familiefotografie met verlegen kindfotograaf voor familiefotografie in Villa Augustus Dordrecht Zuid Hollandfotograaf voor familiefotografie in Dordrecht Zuid Hollandfamiliefotografie op een ontspannen manier in dordrecht familiefotografie buiten met kindjes in dordrecht familiefotografie buiten bij villa augustus dordrechtfamiliefotografie buiten met kindjes in dordrecht familiefotografie villa augustus dordrechtfamiliefotografie fotograaf bij Villa Augustus in Dordrechtfamiliefotografie in dordrecht villa augustusfamiliefotografie buiten dordrecht familiefotografie met jonge kindjes buiten bij villa augustus dordrechtfamiliefotografie met fotograaf in omgeving Dordrecht en Villa Augustus

 

Hou er rekening mee dat deze (en alle andere) blogposts slechts een kleine selectie laten zien van de foto’s die je als klant krijgt. Dit zijn mijn persoonlijke favorieten maar dit gezin heeft dus zelf veel meer foto’s gekregen :).

Benieuwd hoe ik jou en je gezin op de foto vast zou leggen? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met me op voor een gezinsshoot of lees hier meer informatie over mijn gezinsfotografie. Ik kan niet wachten om wat van je te horen!

 

POST A COMMENT