portret lifestyle fotografie analoog hanke arkenbout
portret lifestyle fotografie analoog hanke arkenbout

Portret & Lifestyle fotografie

Ik sta altijd open voor mooie samenwerkingen met ondernemers, tijdschriften, merken en artiesten. Of het nu een kleine shoot is voor een aantal frisse portretten of een uitgebreidere shoot voor een nieuw boek, een lookbook, foto’s bij een artikel of iets totaal anders: het lijkt me super leuk om je plannen te horen en samen iets moois neer te zetten.

Ik vind dat portretfotografie en lifestylefotografie in elkaar overlopen. Want een ‘simpel’ portret heeft altijd een dubbele lading, het moet uitstralen wie jij bent. Alles draait om de sfeer. Puur, persoonlijk en ontspannen. Een foto zegt zoveel meer dan woorden en een frisse foto op je website, social media of LinkedIn is in mijn ogen onmisbaar. Ik wil dat een mooie portretfoto voor iedereen toegankelijk is, ook -vooral!- voor kleine, startende ondernemers.

 

Een goed portret waarbij je in de camera kijkt is fijn om te hebben, maar er is zoveel meer dan dat! Vergeet de stijve, zakelijke portretten. Ik wil je laten zien dat het anders kan, en dat ook foto’s waarbij je niet in de camera kijkt heel veel kunnen zeggen of wie jij bent.

 

Daarnaast heb ik een groeiend aantal klanten dat naast een goed portret behoefte heeft aan sfeerbeelden, bijvoorbeeld voor social media, bij blogposts of om te gebruiken voor hun boek, ecourses en persberichten. Misschien maak of verkoop je producten en wil je daar mooie beelden van. Daarom bied ik twee soorten shoots aan:

lifestyle portret bedrijfs fotografie moestuin

Portretshoot

Als je een aantal goede portretten nodig hebt voor bijvoorbeeld je website of social media profielen.

+ minstens 15 hoge resolutie foto’s
+ duur: 20/30 minuten

€ 299,-

Lifestyleshoot

Een uitgebreidere shoot met meer ruimte voor sfeerfoto’s zoals handen, omgeving, spullen, natuur voor het volledig aankleden van je website, huisstijl en social media.

+ minstens 30 hoge resolutie foto’s
+ duur: 45/60 minuten
+ inclusief sfeerbeeld

€ 489,-
(bij behoefte aan meer foto’s wordt een prijs op maat gemaakt)

Een aantal blogposts van portret & lifestyle shoots:

lifestyle portret fotografie buiten rotterdam ontspannen analoog friscat ongedwongen hanke arkenbout

Portret & sfeerbeeld
voor Cathy | Friscat

fotografie floor korte boek de groene tuin hanke arkenbout

boek ‘De Groene Tuin’
voor Floor Korte

Portret & sfeerbeeld
voor Studio May & June

Portret & sfeerbeeld
voor Jesse van der Velde

Lot Bouwes Alle dieptes boek fotografie analoog Hanke Arkenbout

Alle Dieptes boek
voor Lot Bouwes

boek ‘Zondag’
Voor Uitgeverij SNOR

Rens Kroes yoga magazine fotoshoot analoog hanke arkenbout

Rens Kroes
voor Yoga Magazine

lifestyle fotografie FLow magazine

sfeerbeeld
voor Flow Magazine

Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan met fotograferen voor magazines en boeken en ook dit doe ik met alle liefde én analoog! Alles in mijn warme, tijdloze stijl. Denk je dat we een goede match zijn voor jouw blad, aankomende boek, rebranding of merk? Neem dan gerust contact met me op!

Mijn werk is oa gepubliceerd in:
Flow Magazine, Flow Vakantieboek, Libelle, Wendy Magazine, Flow Agenda, Flow Scheurkalender, Yoga Magazine, Time to Momo, Frankie Magazine, 101woonideeën, Magnolia Rouge, VT Wonen, VT Wonen Bloggers Special, Wezens, Designlovefest, 100 Layer Cake, The Pretty Blog, Oh Marie! Magazine, Vintage Lifestyle, Simply Slow.

 

Boeken:
De Groene Tuin door Floor Korte (cover, auteursfoto en binnenwerk)
Sorry dat ik je wakker bel door Marlies Koers  (cover & auteursfoto achterkant)
Kerst uitgeverij SNOR (alle fotografie)
Zondag uitgeverij SNOR (alle fotografie)
Limonade uitgeverij SNOR (alle fotografie)
Enea door Lot Bouwes (cover & binnenwerk)
Wezens door Lot Bouwes (alle fotografie)
Alle Dieptes door Lot Bouwes (alle fotografie)

 

Ik heb samengewerkt met:
SNOR Uitgeverij, Lot Bouwes, Mevrouw Knot, Sugo, Beeldsteil, Etsy, The Dutch Weed Burger, Hear Hear, Inspire Styling, Dille & Kamille, April & May, Hotel Dwars, Avenue Lifestyle, Hutspot, Marloes de Vries, Teken-ing, Sugarcoated Pictures, Ear to the Ground, Zilverblauw, De Vreemde Vogel, Laura & James.

Reviews van klanten

portretfotografie van Floor Korte in de moestuin

“Inmiddels werk ik vanaf 2017 samen met Hanke en hebben we 13 shoots samen gedaan. Wat ben ik zo ontzettend blij met haar. Een heel groot voordeel, ze schiet alle foto’s analoog en dat is zo knap en dat zie je ook heel erg terug in de foto’s. Ze weet precies op het juiste moment de foto te maken zodat er zoveel gevoel in de foto ligt en de compositie klopt. Daarnaast is het altijd fijn en gezellig, in het begin kon ik nog wel eens zenuwachtig zijn maar door haar rustige uitstraling en zelfverzekerdheid voel je je zo snel op je gemak dat het bijna niet meer voelt als een shoot. Hanke is echt een topper, ze werkt snel, netjes komt haar afspraken altijd na en denkt altijd mee. Ze is dan ook niet voor niks al bijna 6 jaar mijn vaste fotograaf :)” – Floor Korte (Floors Moestuin)