fotograaf rotterdam

Zondag boek

Whoaaa een volgende boek alweer! Na het grote succes van het Limonadeboek mocht ik gaan fotograferen voor het tweede boek van Arno & Mireille –The Holy Kauw Company– in samenwerking met Uitgeverij SNOR, genaamd: ZONDAG. De dag dat je lekker de hele dag in je kloffie loopt, met ontploft haar, kat op schoot en bordspelletjes op tafel. Am I right? Ok misschien is dit enkel hoe mijn zondag er meestal uit ziet, maar ik weet zeker dat het voor het gros van de Nederlanders een heerlijke dag is. Reden genoeg om vooral niet gehaast in de keuken te staan en lekker comfort food voor jezelf en je lief, je vrienden of je familie te maken. Dat is in het kort waar het Zondag receptenboek over gaat. Het is weer een prachtige bundeling van recepten geworden voor ontbijt, lunch en diner. Extra leuk vind ik het dat 80% van de recepten vegetarisch zijn.

In vier dagen tijd heb ik samen met Arno, Mireille en stylist Judith het hele boek vastgelegd met mijn analoge camera. Het ging zo lekker dat we de laatste dag hebben afgesloten met een paella-diner in de tuin van Judith met onze partners (zie foto hierboven). Wat een feest! En nu is het boek eindelijk uit, wederom prachtig ontworpen en opgemaakt door Esther van Studio 100% met mooie koperfolie op de cover (say whaaat? Ja echt even checken dus!).

Foto’s kiezen voor deze blogpost was echt heel moeilijk, ik zou het liefst alles laten zien. Maar ik heb me ingehouden en het is een bescheiden teaser geworden. Als jullie het boek in huis hebben, laat dan vooral even weten wat je ervan vindt. Dat is altijd super fijn om te horen.

Het boek Zondag zelf doorbladeren? Hij is oa hier te koop.

 


 

I got the honor to document a second book for The Holy Kauw Company & SNOR, it’s all about the best day of the week: Sunday. With lots of comfort food recipes, from breakfast to diner. I documented it all with my film camera in 4 days and we had such a blast! Pretty hard to pick photos for this blogpost so I kept it short and simple. The book Zondag (Sunday in Dutch) is now in stores and can be bought here.

 

analoge fotografiefotograaf analoog analoge fotograafzondag boek hanke arkenboutportretfotograaf analoge fotograaf

 

Koop hier je eigen Zondag boek!

POST A COMMENT