Yoga Magazine #1 2021

Ik vind het ontzettend leuk dat ik nog steeds met regelmaat voor Yoga Magazine mag fotograferen. Ik zeg ‘nog steeds’ omdat ik dit voordat Filip werd geboren veel deed en ik wist niet zeker of het na mijn verlof weer zou lukken.  Aangezien ik nu minder flexibel ben met mijn werkdagen omdat ik ook met Filip thuis ben. Maar, dat gaat dus goed. En ik vind het een leuke afwisseling met de familieshoots en portretshoots.

Er is veel werk voor Yoga Magazine wat ik nooit op mijn site heb gedeeld. Hoog tijd dus dat ik deze nieuwste productie eens met jullie deel! Voor het eerste nummer van 2021 mocht ik 3 shoots vastleggen. Alledrie zijn ze op 1 dag geschoten in dezelfde studio (Studio Delft). Dankzij super styling is elke shoot toch uniek en heeft een heel eigen sfeer. Wat is het heerlijk om met al deze dames aan zo’n mooi resultaat te werken. Hieronder een paar favorietjes!

Styling: Inge Holkenborg
Visagie: Astrid Timmer
Fotografie: Hanke Arkenbout
Modellen: Charlie Dee,  Karin Franse, Saskia de Rover
Locatie: Studio Delft

 

yoga magazine fotografie hanke arkenbout charlie dee renee van dongen fotografie hanke arkenboutyoga magazine fotografie hanke arkenboutyoga magazine fotografie hanke arkenboutcharlie dee renee van dongen fotografie hanke arkenboutcharlie dee renee van dongen fotografie hanke arkenboutyoga magazine fotografie hanke arkenboutyoga magazine hanke arkenboutyoga magazine fotografie hanke arkenboutyoga magazine hanke arkenboutyoga magazine fotografie hanke arkenboutcharlie dee fotografie hanke arkenbout yoga magazine

POST A COMMENT