portretfotografie rotterdam dordrecht ongedwongen ontspannen portretfoto's

Mevrouw Knot | portret

Zo leuk om voor Milou (beter bekend als Mevrouw Knot) portretfoto’s te maken, zij is ook de ontwerper van mijn eigen logo! Milou vond het spannend maar ze deed het super goed! Ik vind het altijd belangrijk dat mijn portretshoots ontspannen zijn, daarnaast werk ik snel dus als het eenmaal goed gaat dan is het zo voorbij :). Milou is grafisch ontwerpster en maakt veel uiteenlopend werk, toch kan ik haar stijl altijd direct herkennen. Ik vond het daarom belangrijk dat de shoot een weerspiegeling van haar werk én haarzelf was: vrolijk, kleurrijk en open. Ik bied 2 verschillende portretshoots aan, Milou koos voor de uitgebreide portretshoot.

 

portretfotografie rotterdam dordrecht mevrouw knot ongedwongen ontspannen portretfoto'sportretfotografie rotterdam dordrecht ongedwongen ontspannen portretfoto's portretfotografie rotterdam dordrecht mevrouw knot ongedwongen ontspannen portretfoto's portretfotografie rotterdam dordrecht ongedwongen ontspannen portretfoto'sportretfotografie rotterdam dordrecht ongedwongen ontspannen portretfoto's portretfotografie rotterdam dordrecht ongedwongen ontspannen portretfoto's

 

Ben jij ook op zoek naar ongedwongen, sfeervolle en tijdloze portretfoto’s van jezelf? Kijk dan hier voor meer informatie en om contact op te nemen.

POST A COMMENT