Timo & Eefje

Als ik aan een herfsshoot denk met een gezin dan denk ik exact aan de kleuren die Eefje, Timo en kun twee dochtertjes droegen in combinatie met het mooie herfstweer. We kozen een locatie die ik inmiddels op mijn duimpje ken: Het Kralingse Bos in Rotterdam. Zo heerlijk, lekker buiten in het zonnetje, een korte wandeling en de kindjes kunnen hun energie kwijt. De stapel boomstammen die ik tegenkwam was een bonus en gelijk het perfecte decor voor de shoot. Dank voor de fijne ochtend Timo en Eefje!

 

gezinsshoot gezinsfotografie in rotterdam hanke arkenboutgezinsshoot gezinsfotografie in rotterdam hanke arkenboutgezinsshoot gezinsfotografie rotterdam kralingse bosgezinsshoot gezinsfotografie in rotterdam hanke arkenboutgezinsshoot gezinsfotografie rotterdam kralingse bosgezinsshoot gezinsfotografie rotterdam kralingse bosgezinsshoot gezinsfotografie rotterdam kralingse bosgezinsshoot gezinsfotografie rotterdam kralingse bos gezinsshoot gezinsfotografie rotterdam kralingse bosgezinsshoot in rotterdam gezinsshoot gezinsfotografie rotterdam kralingse bos

 

Benieuwd hoe ik jou en je gezin op de foto vast zou leggen? Wacht dan niet langer en neem contact met me op voor een gezinsshoot of lees hier meer informatie over mijn gezinsfotografie. Ik kan niet wachten om wat van je te horen!

POST A COMMENT