Martijn & Lieke

Martijn en Lieke waren één van de eerste stellen waarvan ik de bruiloft fotografeerde, toen ook al analoog. Het was een fantastische bruiloft midden in Rotterdam waar we alledrie wonen. In de loop van de jaren kwam ik ze wel eens tegen in de buurt, bijvoorbeeld op Koningsdag. Ik was dan ook mega blij toen ik een mailtje van Lieke ontving dat ze graag een gezinsshoot in de herfst in Rotterdam wilde boeken, deze keer met hun prachtige dochter én hondje Bo. We besloten gewoon een rondje door de (onze) buurt te lopen, ik denk dat ik dat wel het allerleukste vindt om te doen omdat het zoveel waarde toevoegt als je later die foto’s bekijkt en je eigen huis en buurt erop ziet staan. Blaadjes verzamelen, beetje wandelen en vooral veel knuffelen. Enjoy!

 

gezinsfotografie rotterdam familiefotografie familieshoot ontspannen jong gezin gezinsfotografie rotterdam familiefotografie familieshoot ontspannen buitengezinsshoot gezinsfotografie Rotterdam gezinsshoot gezinsfotografie Rotterdam familiefotografie familieshoot ontspannen buiten gezinsshoot gezinsfotografie Rotterdam gezinsshoot gezinsfotografie Rotterdam gezinsshoot gezinsfotografie Rotterdamgezinsshoot gezinsfotografie Rotterdamgezinsshoot gezinsfotografie Rotterdam gezinsshoot gezinsfotografie Rotterdam

 

Wil je ook graag een gezinsshoot in Rotterdam of een andere locatie naar keuze? Benieuwd je hoe ik jou en je gezin op de foto vast zou leggen? Wacht dan niet langer en neem contact met me op voor een gezinsshoot of lees hier meer informatie over mijn gezinsfotografie. Ik kan niet wachten om wat van je te horen!

POST A COMMENT