Ivar & Lot

Loveshoots, ik doe ze niet zo vaak maar als ik er een aanvraag voor krijg word ik er altijd erg gelukkig van. Zoals bijvoorbeeld deze shoot voor Aline en nu mocht ik Lot en Ivar fotograferen. Als je mij al eventjes volgt dan ken je Lot natuurlijk al lang en breed van onder andere onze samenwerking voor gedichtbundel Wezens -foto’s waar ik nog steeds heel trots op ben- en recentelijk voor het prachtige boek Alle Dieptes. Over dat laatste heb ik een uitgebreide aparte blogpost gemaakt, want het is een heel bijzonder project. Maar voor nu even wegzwijmelen bij deze fijne herst shoot die volledig los staat van bovengenoemde projecten.

 

Wat ik zo fijn vind aan de loveshoots (en dit geldt overigens ook voor de familieshoots) is dat het zo intiem is en dat je echt herinneringen vast mag leggen voor het leven. Bijzonder hoe mensen mij volledig durven te vertrouwen om iets neer te zetten waar ze over 30 jaar nog steeds met een warm hart naar terug kijken. Leuk detail: deze loveshoot hebben we geschoten in het Kralinse Bos, dezelfde plek als waar we Wezens hebben gefotografeerd. Enjoy!

 

Ook een uurtje voor mijn camera knuffelen met je lief met een blijvende herinnering (en luxe minialbum) al resultaat? I can’t wait! Lees hier meer info of stuur me gelijk een berichtje!

COMMENTS

  • Lot

    17 november, 2018

    Oh het was zo fijn! Elke keer een feestje om foto’s van je te ontvangen. Honderd kusjes

POST A COMMENT