gezinsshoot gezinsfotografie buiten hanke arkenbout

Joost & Jos

Ohhh wat een genot om Joost, Jos en hun drie prachtige kindjes weer te mogen fotograferen in een laat herfstzonnetje! De vorige keer dat ik ze fotografeerde was met de familie van Jos en was ze nog zwanger van de jongste. Het is zo leuk om de kindjes door mijn lens te zien opgroeien. We spendeerden samen een heerlijk uurtje in de Soesterduinen en na afloop dronken we warme chocolademelk buiten. Is toch bijna geen werk te noemen? Dank mooi gezin. Enjoy!

 

gezinsshoot gezinsfotografie soesterduinengezinsshoot gezinsfotografie buiten hanke arkenboutgezinsshoot gezinsfotografie soesterduinen hanke arkenboutgezinsshoot gezinsfotografie soesterduinen gezinsshoot gezinsfotografie buiten hanke arkenbout gezinsshoot gezinsfotografie soesterduinengezinsshoot gezinsfotografie buiten hanke arkenboutgezinsshoot soesterduinen gezinsfotografie buiten hanke arkenbout gezinsshoot Soesterduinen gezinsfotografie buiten hanke arkenboutgezinsshoot gezinsfotografie buiten hanke arkenbout gezinsshoot gezinsfotografie buiten hanke arkenboutgezinsshoot gezinsfotografie buiten hanke arkenbout gezinsshoot gezinsfotografie buiten hanke arkenbout gezinsshoot gezinsfotografie buiten hanke arkenbout

 

Wil je ook graag gezinsfotografie in de Soesterduinen? Benieuwd hoe ik jou en je gezin op de foto vast zou leggen? Wacht dan niet langer en neem contact met me op voor een gezinsshoot of lees hier meer informatie over mijn gezinsfotografie. Ik kan niet wachten om wat van je te horen!

POST A COMMENT